Categories Haberler Ziyaret

KUTSO Şubat Ayı Olağan Meclisi gerçekleştirildi.

KUTSO Şubat Ayı Olağan Meclisi gerçekleştirildi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Şubat ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Menderes Oktay başkanlığında KUTSO Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Toplantı açılışında Oktay, Şubat ayı olağan meclis toplantısında alınacak kararların Batı Antalya için hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantıda söz alan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, 2024 yılı Ocak ayı faaliyet raporunu meclise sundu. Ayrıca Özen, Ocak ayında tamamlanan ve devam etmekte olan projeler hakkında meclisi bilgilendirdi. Daha önce ihalesi yapılan çatı üzeri güneş enerji santralinin hizmete başladığı müjdesini meclis üyeleriyle paylaştı. Bu proje hakkında meclisi bilgilendiren Özen, güneş enerji santrali sayesinde KUTSO Hizmet Binası başta olmak üzere Finike, Demre ve Kaş’taki temsilcilikleriyle beraber aylık enerji tüketiminin tamamının karşılandığını söyledi. Bunun yanında Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un yeni bir renginin turuncu ve isminin Finike olması için gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Bu proje ile Finike’nin tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini iletti. Bu konuda desteklerini esirgemeyen meclis üyelerine teşekkür etti. Kaş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Özen, yıl sonunda parsellerin satışa sunulması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Beypazarı Ticaret Odası’nın ziyaretine de değinen Özen, Beypazarı Ticaret Odası ile kardeş oda protokolünün odaya ve bölgeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Meclis toplantısı gündem maddelerinin oy çokluğuyla kabul edilmesiyle sona erdi.

?????????????????????