KUTSO Yüksek İstişare Kurulu 2023 yılı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) 2023 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. 24 Ekim Salı günü KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen başta olmak üzere yönetim kurulu ve YİK üyeleri katıldı.

Başkan Özen, toplantıda Yüksek İstişare Kurulu’nun görevleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Özen, Böyle güzide bir topluluğun KUTSO çatısı altında bir araya gelmesi odamızın Batı Antalya’nın birleştirici gücü olduğunun ispatıdır. Böyle önemli toplantıyı düzenlemekten dolayı çok mutluyuz. Batı Antalya bölgemizin ekonomik, ticari ve tarımsal kalkınmaya katkı sağlayacak görüş ve öneriler oluşturulması. Böylelikle Odamızın stratejik planlama ve yönetim sürecine katkı sağlayacağını inanıyorum. Bu kurul bölgenin sadece ekonomisini değil, sosyal dokusu, ulaşımı gibi Batı Antalya’da ki önemli problemlerin çözümü ile ilgili tavsiye kararları gerekli bütün girişimleri bulunacağından eminim.

Toplantı Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin önerilerinin görüşülmesiyle sona erdi.