Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu , yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Boz'u makamında ziyaret ederek başarılar dilediler..

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Kumluca Emniyet Müdürü Hüseyin
Boz'u makamında ziyaret etti.

Ziyarete KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Yönetim Kurulu
Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Genel Sekreter Mesut Bakar ile Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Uğur Çakır, Ertan Parçaoğlu ve Muharrem Şahin katıldı.

Yeni görevinizde başarılar dileyen KUTSO Başkanı Günay, “KUTSO
olarak ilçemizde gerek trafik konusunda gerekse huzur ve emniyet konusunda
yapacağınız çalışmaların destekçisi olacağız" diye konuştu.

Türkiye'nin çeşitli İl ve İlçeleri ile son olarak Antalya da görev yapan Kumluca İlçe yeni Emniyet Müdürü Hüseyin Boz, Kumluca İlçesine atanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Emniyet Müdürü Boz, ilçenin huzur ve güvenliği için birlikte güzel çalışmalar yapabilmeyi arzu ettiğini belirterek Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Görüşmede Kumluca’da Asayiş ve Trafik durumu hakkında gereken önlemler üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.