Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinde yeni hizmet binası yapımına başlanması için karar alındı.

KUTSO Meclis Başkanı Mehmet Çetintürk başkanlığında gerçekleşen toplantıda, odanın yıllardır hizmet verdiği ortamların ihtiyaçları karşılamadığı belirtildi. Bu amaçla mülkiyeti KUTSO’ya ait olan Kumluca, Yeni Mahalle, Ahmet Ali Ağa Bulvarı üzerindeki arsaya, içerisinde konferans ve toplantı salonları, eğitim sınıfları, yemekhanesi ve sergi salonu bulunan modern bir hizmet binası yapılması için mecliste oy birliği ile karar alındı. Ayrıca bina yapımı için mecliste, “Teklif oluşturma ve satın alma komisyonu ve “İnşaat yapım ve kontrol komisyonu” kurulacak.

Aralık içerisinde yapımına başlanması planlanan binanın 1 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

meclis toplantisi 2

meclis toplantisi 3