Finansmanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası(KUTSO)  tarafından karşılanan eğitim yardımları, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yardım paketleri, Kumluca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ve merkez ile merkeze bağlı 34 okulda eğitim gören 180 öğrenciye teslim edilmek üzere KUTSO Yön. Kur. Bşk. Murat Hüdavendigar Günay tarafından Kaymakam Polat Kara ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin’e teslim edildi. Kumluca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde gerçekleşen teslimde okul müdürleri de hazır bulundu. Yardımlar okul müdürleri tarafından öğrencilere teslim edilecek.