Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Kumluca’ya yeni atanan Kaymakam Dr. Polat Kara’yı ziyaret etti.

Kumluca Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete KUTSO Yön. Kur. Bşk. Murat Hüdavendigar Günay, Meclis Bşk. Mehmet Çetintürk, Yön. Kur. Bşk. Yrd. Ahmet Çetin, Yön. Kur. Bşk. Yrd. Bayram Karagül, Yön. Kur. Üyesi Ertan Parçaoğlu, Yön. Kur. Üyesi İbrahim Uğur Çakır, Yön. Kur. Üyesi Muharrem Şahin, Meclis Bşk. Yrd. Ramazan Uslu, Meclis Üyesi Mustafa Hoyrazlı, Meclis Üyesi Osman Erdoğan, Meclis Üyesi Okan Karaman, Meclis Üyesi Mehmet Dündar, Meclis Üyesi Bülent Kızılkaya katıldı.

Kaymakam Polat Kara’ya yeni görevinde başarılar dileyen KUTSO Başkanı Murat H. Günay, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının yapısı ve çalışmalarını anlattı. KUTSO’nun Batı Antalya bölgesindeki en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Günay, “Hizmet verdiğimiz Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçeleri ile bu ilçelerde bulunan üyelerimizin ticari hacmi açısından Batı Antalya bölgesinin en güçlü sivil toplum kuruluşu konumundayız. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak son 2 yıl içerisinde birçok önemli çalışmaya imza attık. Ayrıca planladığımız ve devam etmekte olan projelerimizin bölgemize önemli kazanımlar sağlayacağı inancındayız. Gıda İhtisas Organize Sanayi’nin hayata geçirilmesi, deniz altı batık müzeleri, teleferik projeleri, ihracatta hava kargonun aktif olarak kullanıma geçirilmesi, KUTSO Hizmet Binasının inşası bunlardan birkaçı. Özellikle bölgemizde hizmet veren diğer sivil toplum kuruluşları ve resmi kurumlarımız ile ilişkilerimizi güçlendirmeye çok önem veriyoruz. Bu kapsamda Kumluca Kaymakamlığımız ile güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Yeni Kaymakamız sayın Dr. Polat Kara’ya tekrar hoşgeldiniz diyor, güzel ilçemizde yapacağı çalışmalarda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten Kaymakam Kara, “İnovasyon yani yenilikçilik günümüzün en gözde kavramıdır. Gelişmiş ülkelerde kamu kuruluşları ve özel sektör, vatandaşlarına ve müşterilerine daha farklı ve yeni şeyler sunma arayışı içerisindedirler. Ülkemizde de bu amaçla birçok çalışma yapılmaktadır. Özel sektörümüz hem ürün hem de hizmet üretme bakımından kamu kuruluşlarından daha hızlı, daha esnek ve daha yenilikçidir. Bu sebeple özel sektörümüzün ülkemizde eğitimden sağlığa kadar hayatın her alanına daha çok var olması gerektiğine inanıyorum. Kumluca’da özel sektörün ve ticari hayatın temsilcileri olan siz değerli Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerinin de ziyaretinden memnun oldum. Teşekkür ederim” dedi.

kaymakam ziyaret 2 k