Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası ve Kumluca Ticaret Borsası heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nin Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ETÜ) gerçekleştirilen 70. genel kuruluna katıldı.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Murat H.GÜNAY, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail ACAR, Okan KARAMAN, Fahri ÖZEN ve Genel Sekreter Mesut BAKAR. Kumluca Ticaret Borsasından Yönetim Kurulu Başkanı Fatih DURDAŞ, Yönetim Kurulu Başkan Yard. İsmail KARAKÖSE, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman KÖKSAL ve Ali AVCI ile Genel Sekreter Eşref AYDIN Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kuruluna birlikte katıldı.

Genel kurulda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen heyet, yine Hicarcıklıoğlu başkanlığında TOBB Yönetim Kurulu, konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata'nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.