Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası(KUTSO) ile CLK Akdeniz Elektrik arasında indirimli elektrik protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol ile KUTSO üyelerinin daha ucuz elektrik kullanması sağlanacak. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal arasında imzalanan indirimli elektrik satış protokolünden Kumluca, Finike, Demre ve Kaş’ta bulunan KUTSO üyeleri faydalanacak.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgesine faydalı, etkin bir sivil toplum kuruluşu olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Günay, “KUTSO hizmet verdiği Batı Antalya(Kumluca-Finike-Demre-Kaş) Bölgesinde iş yaşamına doğrudan katkı sağlayan ve üyelerinin arkasında kararlı bir şekilde bir Sivil Toplum Kuruluşu haline gelmiştir. Gerek finans sektörüyle, gerekse ticareti hayatın diğer tüm gereksinimlerini karşılayan sektörler ile imzaladığımız anlaşmalar üyelerimize büyük kolaylılar sağlamaktadır. Bugün burada imzaladığımız bu protokol ile üyelerimiz tüketim miktarlarına göre elektrik giderlerinde indirim sağlayabilecektir.  Bölgemizde ticari hayatın güçlenmesine yönelik faaliyetlerimiz hızla devam etmektedir” dedi.

KUTSO’nun Kumluca hizmet binasında imzalanan protokolde söz alan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdür Halit Bakal, , 'EPDK tarafından onaylanan ulusal tarife tablosundaki, Elektrik Birim Fiyatına baz teşkil eden Dağıtım Sistemi Kullanıcıları, Tek Zamanlı Ticarethane-Mesken-Sanayi Tarifesinden elektrik kullanan aboneler için bu indirim geçerli olacaktır.' dedi.

İndirimden faydalanmak isteyen firmaların KUTSO’ya üye olduklarını gösterir belge ile CLK Akdeniz Elektrik firmasına başvurmaları yeterli.

kutso clk 2 k

kutso clk 1 k