Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası(KUTSO) Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda yapıldı.
Meclis Başkanı Mehmet Çetintürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda  Açılış ve Hazirun Cetvelinin imzalanmasının ardından Kumluca Ticaret Odası Temmuz ayı hesapları görüşülerek ibra edildi.

Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Huzur Hakkı Almayacak.

Meclis toplantısında söz alan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay,KUTSO Yönetim kur olarak seçim beyannamelerinde belirttikleri gibi huzur hakkı alamama kararı aldıklarını altını çizdi.Bu kakarlarının sadece yönetim kurulu üyelerini bağladığını belirten Günay “Biz yönetim kurlu üyeleri olarak,KUTSO’da görev alan meclis üyelerinin bu paralara ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz.Ancak karar sizin kararınızdır.Biz sadece tavsiye şeklinde bir karar aldık.İsteyen uyup uymamakta serbesttir.”dedi.

Yapılan müzakerenin ardından meclis üyelerinin ortak kararı ile meclis üyeleri önümüzde ki dönemde yapılacak meclis toplantılarında huzur hakkı adı altında para ödenmemesi yönünde karar alındı.

Hesapları İnceleme Komisyonu Üyeliği İçin Seçim Yapıldı.

Gündem’de ayrıca eksik olan hesapları inceleme komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan oylamada hesapları inceleme komisyonu üyeliğine Kadir Eren, Osman Erdoğan ve Fahri Özen seçildi.

Kumluca Ticaret Odası Ağostos ayı Olağan Meclis Toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.