Ekonomi Bakanımızın Sırbistan Ziyareti

Sayın üyelerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya atfen; Ekonomi Bakanımız Sn. Nihat Zeybekçi'nin, Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Ticaret Bakanı Rasim Ljajic'in daveti üzerine, 26-27 Eylül 2014 tarihlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a bir ziyaret düzenleyeceği belirtilmekte ve Sayın Bakanımıza sunulacak dosya hazırlıklarında yararlanılmak üzere, Sırbistan ile ilgili konuları içeren bir bilgi notu talep edilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu ülke ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 9 Eylül 2014 tarihine kadar TOBB'a (E-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız,