BALKAN TİCARET FUARI VE KONGRESİ; 13-16 MAYIS 2015

14 Nisan 2015

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden odamıza intikal eden yazıda,

13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bursa’da, Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla kongre ile, altyapı, ulaşım, haberleşme, enerji santralleri, inşaat ve belediye ihtiyaçları ile ilgili mal ve hizmet üreten Türk yatırımcılarının ilgili Balkan muhatapları ile görüşme ve fuarda sergilenecek ürün ve hizmetleri yerinde inceleme fırsatı bulacakları ifade edilmekte olup, söz konusu fuar ile eş zamanlı olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Balkansiad ile Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile, 13-15 Mayıs 2015 tarihlerine Türkiye’nin birçok şehrinden ve 12 Balkan ülkesinden yüzlerce belediye başkanı ve satın alma yetkilileri ile akademisyenin katılacağı 2.Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin düzenleneceği, ziyaretçilerin hem fuarı hem de zirveyi takip etmelerinin sağlanacağı belirtilmektedir.

Fuara ilişkin ayrıntılı bilgiye,http://www.balkanticaretfuari.comveyawww.tuyap.com.tradresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,