Bosna Hersek - 6. Türk Ürünleri Fuarı

14 Mayıs 2015- 17 Mayıs 2015 ,     SARAYBOSNA - BOSNA HERSEK

İstanbul Ticaret Odası tarafından 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında, “Bosna Hersek - 6.Türk Ürünleri Fuarı” düzenlenecektir.

Söz konusu fuar, dünya ekonomi ve siyasi liderlerinin buluşma noktası olan Saraybosna iş forumu ile eş zamanlı olarak Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da gerçekleştirilecektir.

İstanbul Ticaret Odası ile Saraybosna İş Forumu organizatörü Uluslararası Bosna Bankası arasında bir işbirliği anlaşması imzalanmış olup, Saraybosna İş Forumu’nun uluslararası katılımcıları ile Bosna Hersek - 6. Türk Ürünleri Fuarı iştirakçileri arasında ikili görüşme organizasyonları düzenlenecektir.

Bosna Hersek-6.Türk Ürünleri Fuarı'na 12 m2’lik stand ile katılım bedeli 3312 Euro olup, katılım bedeline stand inşaatı, nakliye, gümrük, sigorta, aydınlatma, yurtdışı tanıtım hizmetleri, profesyonel ikili görüşmelerin düzenlenmesi dahildir.

Bosna Hersek - 6. Türk Ürünleri Fuarı, T.C.Ekonomi Bakanlığı devlet desteği kapsamında olup, toplam katılım bedelinin ve bir firmadan iki temsilcinin ekonomi sınıfı uçak biletinin %50'sinin geri ödeme işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edilecektir.

Söz konusu fuara katılmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan katılım formunu doldurarak İstanbul Ticaret Odası’na  (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletmeleri gerekmektedir