İstanbul Ticaret Odası 2015 Yılı Türk Ürünleri Fuarları

İlgi: TOBB’nin 25/12/2014 tarihli ve 24632 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda; İstanbul Ticaret Odası 2015 yılı ilk yarı programında, Tahran Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı, Fas 1. Türk Ürünleri Fuarı, Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı’nın yer alacağı belirtilmiştir.

Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı, 1-4 Şubat 2015 tarihleri arasında Tahran’da gerçekleştirilecek olup, Fuara 15 m2 stand ile katılım bedeli 6.750 Euro’dur. Fuar sadece hazır giyim sektörünü kapsayacak ve sektör kendi içinde ihtisaslaştırılarak yerleşim gerçekleştirilecektir.

Fas 1. Türk Ürünleri Fuarı, Fas’ın önemli ekonomi merkezlerinden biri olan Kazablanka’da 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek ve A’dan Z’ye tüm sektörlere açık olacaktır. Fas 1. Türk Ürünleri Fuarı’na 12 m2 stand ile katılım bedeli 4.800 Euro’dur.

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da daha önce 5 defa gerçekleştirilen ve önemli iş anlaşmalarına vesile olan Bosna Hersek Türk Ürünleri Fuarı, 6. kez Türk girişimcisine Bosna Hersek ve Balkan ülkelerinin profesyonelleri ile buluşma imkanı sağlayacaktır. 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bosna Hersek 6. Türk Ürünleri Fuarı’na 12 m2 stand ile katılım bedeli 3.600 Euro olup, Fuar A’dan Z’ye tüm sektörleri kapsayacaktır.

Katılım bedellerine tüm ana hizmetler dahil olup, katılım bedelinin ve bir firmadan 2 temsilcinin ekonomi sınıf gidiş-dönüş uçak biletinin %50’si devlet desteği kapsamındadır.

Üyelerimize önemle duyurulur.