Genç girişimciler kurulu hakkında duyuru

TOBB İl Kadın ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitelerinin Seçimleri 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10.00 - 16.00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir.

Söz konusu kurulların icra komitesi üyeliğine aday olabilme şartlarını taşıyanlara ilişkin listeler aşağıda sunulmakla birlikte, 24 Aralık 2014 Çarşamba günü mesai başlangıç saatinden itibaren Odamız hizmet binasında bulunan ilan yerine de asılmak suretiyle duyurulmuştur.  İcra Komiteleri Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar uyarınca, seçmen listelerinde ismi bulunan kişiler kimlik bilgilerini ibraz etmek suretiyle seçimde oy kullanabilecek olup, vekâleten oy kullanılması mümkün olamayacaktır. İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurullarının üyelerine önemle duyurulur.

Seçim Tarihi : 25 Aralık 2014 Perşembe

Seçim Saati : 10.00-16.00

Seçim Yeri : Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Salonu

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği aday listesi için tıklayınız)