TOBB İl KGK ve GGK Seçmen Listeleri ve Seçimi İle İlgili Duyuru

İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu  Seçimleri: 25 Aralık 2014  Perşembe günü saat 10.00-16.00 arasında Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Katında (2. Katta)yapılacaktır.

♦  Seçmen listesi ile seçim tarihi, yeri ve saati 16 Aralık 2014 Salı gününden itibaren seçim tamamlanana kadar Oda Hizmet Binasında bulunan ilan panosuna asılmak suretiyle duyurulmaktadır.

♦ İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları, 16 Aralık 2014 Salı gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 22 Aralık 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız Genel Sekreterliğine yapılacaktır.

♦ İcra Komitesine aday olabilme şartlarını taşıyan üyelere ilişkin liste, 24 Aralık 2014 Çarşamba günümesai başlangıç saatinden itibaren Odamız Hizmet Binasında bulunan ilan yerine asılmak ve internet sitesinde yayımlanmak suretiyle duyurulacaktır.